Butiksservice

Vi hjälper dig att driva din butik

På den här sidan har vi samlat mycket av det material du som butiksägare behöver i din lokala marknadsföring. Det kan röra sig om allt ifrån bildmaterial, annonser, affischer till radioreklam, film m.m. Varje år får du information från din säljare om de kampanjer som Caparol kommer att ha under säsongen.

Var noga med att kontrollera vilka deadlines som gäller så att du inte riskerar att stå utan material när säsongen drar igång.

Material här på sidan fylls på löpande och om du har önskemål om ytterligare material eller behöver hjälp med t ex nedladdning är du välkommen att kontakta marknadskoordinator Annika Karlsson via e-post (annika.karlsson@caparol.se), så försöker vi hjälpa till på bästa sätt.

Färgexperten

Här har vi lagt tre olika formulär för användning vid en eventuell husbesiktning. Färgexperten fyller i protokollet på plats och tar sedan med det till butiken för att renskrivas på dator. Protokollet sparas i butiken och lämnas ut till kunden först när färgköpet skall göras. En omtyckt tjänst som knyter ett starkare band till kunden och ökar butikens trovärdighet. Jobbar man med Caparols produkter är man färgexpert och kan hjälpa kunden i alla steg fram till ett köp.