Hoppa över navigering

Jobba hos oss

Internationell, mångsidig, framgångsrik

Caparol är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

Caparolgruppen är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 19 egna butiker och ca 140 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri.

Caparols framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.

Är du vår nya Säljsupport i Göteborg?

Som Säljsupport kommer du att vara en viktig del av vårt team. Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete, och med ett mycket starkt varumärke med ett konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument.

Vi söker dig som har en stark analytisk förmåga och goda Excelkunskaper till vår avdelning för Säljsupport. Du kommer arbeta nära bolagets säljledning med framtagning av försäljningsstatistik, lönsamhetsanalyser, ansvara för bolagets kundbonusprocess, vara delaktig vid implementering av nytt CRM systemoch vara daglig kontakt till bolagets säljkår. Säljsupport är en nybildad grupp i vår organisation och Du kommer ha stor påverkan på gruppens utveckling framåt. Vidare kommer Du att vara en del av företagets team för produktionsplanering. 

Vi ser gärna att Du har:

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Tidigare erfarenhet från SAP och BW Analysis
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person tror vi att Du är:

  • Serviceinriktad med stor vilja att lösa problem
  • Kommunikativ
  • Strukturerad
  • Prestigelös

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta Sara Axelsson, 0733 31 78 21, ansvarig för Säljsupport.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Säljsupport") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts löpande.

Fasadsäljare i Stockholm

Vi söker ytterligare en säljare till vårt fasadteam i Stockholm med omnejd. Du kommer att jobba i ett härligt team som innefattar våra butiker, färg- och fasadsäljare i regionen. Ett roligt och utmanande arbete som innefattar bearbetning av både nya och befintliga kunder med vårt starka fasadsortiment. Teknisk kunskap, kontaktnät inom branschen och framförallt en bra och positiv personlighet är meriterande. Du kommer få ett varierande och roligt arbete där kunderna består av allt från arkitekter till putsentreprenörer och större byggföretag.

För mer information kontakta affärsområdeschef Thomas Schöld 0708-84 40 18

 Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Fasadsäljare Stockholm") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se.  Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.