Hoppa över navigering

Jobba hos oss

Internationell, mångsidig, framgångsrik

Caparol är en internationell färg- och putsexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt.

Caparolgruppen är Europas tredje största färgföretag med en omsättning på 14 miljarder SEK och verksamhet i över 30 länder. Hos oss finns över 100 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. I Sverige ligger huvudkontor, produktion och lager i Göteborg. Med 19 egna butiker och ca 140 anställda i Sverige är vi idag den självklara partnern till både proffs och privatpersoner när det kommer till måleri.

Caparols framgång är starkt förknippat med motiverade, engagerade och kunniga medarbetare och du är hjärtligt välkommen att besöka den här sidan med jämna mellanrum för att se vilka tjänster vi har som kan passa dig.

Är du vår nya butikssäljare (vikariat) i Malmö?

Som butikssäljare kommer du att vara en viktig del av vårt team. Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och stundtals krävande arbete där du ska ge våra kunder bästa möjliga personliga service att hitta de produkter de söker. Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss.

Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för fasadputsare, yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Genom ditt engagemang och ansvar kommer du att passa in i vårt team och har du tidigare butiks- och/eller puts- och färgerfarenhet så är detta ett plus.

Butiken är öppen måndag – fredag och tjänsten är ett vikariat från mars-oktober 2023.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Marie Hardebrant, 0708-56 56 09.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Butikssäljare Malmö") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts löpande.

Är du vår nya Butikschef i Västberga?

Är du vår nya Butikschef i Västberga? Som butikschef skapar du fortsättningarna för en inspirerande arbetsplats genom att leda ditt team, leverera resultat och tillsammans skapa en positiv kundupplevelse!

Du kommer att vara övergripande ansvarig för butikens försäljning av ett starkt varumärke och konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument och har kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta Driftschef butiker Jörgen Hammar, 0708-844026

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Butikschef i Västberga") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.

Är du vår nya butikssäljare (extrapersonal) i Storstockholm?

Vi på Caparol Färg behöver dig som kan jobba extra som butikssäljare i våra butiker i Storstockholm, främst Ringvägen, Norrtull och Bromma och du kommer att vara en viktig del av vårt team.  Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och stundtals krävande arbete där du ska ge våra kunder bästa möjliga personliga service att hitta de produkter de söker. Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss.

Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleriet och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten.

Genom ditt engagemang och ansvar kommer du att passa in i vårt team och har du tidigare butiks- och/ eller färgerfarenhet så är detta ett plus. Butikerna har öppet måndag – lördag.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta Butikschef Azra Hodzic, 0708-844027 (Ringvägen) eller Butikschef Marcus Sjöberg, tel: 0733-317811 (Norrtull och Bromma).

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Extrapersonal Ringvägen" eller "Extrapersonal Norrtull och Bromma") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts omgående.

Är du vår nya butikssäljare (extrapersonal) i Borås?

Vi på Caparol Färg behöver dig som kan jobba i sommar/extra som butikssäljare, där du kommer att vara en viktig del av vårt team. Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och stundtals krävande arbete där du ska ge våra kunder bästa möjliga personliga service att hitta de produkter de söker. Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss.

Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten. Genom ditt engagemang och ansvar kommer du att passa in i vårt team och har du tidigare butiks- och/eller färgerfarenhet så är detta ett plus. Butiken är öppen måndag – lördag.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta Butikschef Irene Gustafsson, 0708-84 40 31.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Extrapersonal Borås") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts omgående.

Är du vår nya butikssäljare (extrapersonal) i Örebro?

Vi på Caparol Färg behöver dig som kan jobba extra som butikssäljare i vår butik i Örebro och du kommer att vara en viktig del av vårt team. Vi erbjuder ett roligt, omväxlande och stundtals krävande arbete där du ska ge våra kunder bästa möjliga personliga service att hitta de produkter de söker. Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss.

Du kommer att arbeta med ett mycket konkurrenskraftigt koncept för yrkesmåleri och konsument, ett starkt varumärke, ett komplett sortiment och kvalificerad support från vårt huvudkontor i Göteborg och från våra säljare på orten. Genom ditt engagemang och ansvar kommer du att passa in i vårt team och har du tidigare butiks- och/eller färgerfarenhet så är detta ett plus. Butiken är öppen måndag – lördag.

Visst låter detta intressant? Vill du ha mer information innan du sänder din kortfattade ansökan, är du välkommen att kontakta butikschef Anton Stengarn, 0733-31 78 14.

Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Extrapersonal Örebro") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se. Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts omgående.

Fasadsäljare i Stockholm

Vi söker ytterligare en säljare till vårt fasadteam i Stockholm med omnejd. Du kommer att jobba i ett härligt team som innefattar våra butiker, färg- och fasadsäljare i regionen. Ett roligt och utmanande arbete som innefattar bearbetning av både nya och befintliga kunder med vårt starka fasadsortiment. Teknisk kunskap, kontaktnät inom branschen och framförallt en bra och positiv personlighet är meriterande. Du kommer få ett varierande och roligt arbete där kunderna består av allt från arkitekter till putsentreprenörer och större byggföretag.

För mer information kontakta affärsområdeschef Thomas Schöld 0708-84 40 18

 Skicka din skriftliga ansökan (märk ditt e-postmeddelande "Fasadsäljare Stockholm") med CV via e-post till jobbansokan@dawnordic.se.  Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.